Rohkema info nägemiseks:

TEHNOPOL 3 KV OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 358; jälgijaid - 12. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TEHNOPOL 3 KV kohta arvamuslugu!"

TEHNOPOL 3 KV OÜ hetkeolukord

Juba 358 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Tehnopol 3 KV kanti registrisse 27.12.2012. Ettevõttele kuulub mõtteline osa Tallinnas, Mäealuse tn 2 asuvale kinnistule seatud hoonestusõigusest, kuhu 2020. aastal alustati ligikaudu 11'500 m2 renditava pinnaga büroohoone rajamist. 2022. aasta lõpuks oli hoone valdavas osas valminud ja esimesed rentnikud sisse kolinud. 2023. aastal lõpetatakse viimaste pindade ehitamine ning jätkatakse hoonele rentnike leidmisega.

Ettevõtte tegevus ei ole hooajaline, kuid sõltub selgelt majandustsüklitest - üldise nõudluse ja majandusaktiivsuse vähenemisel kahaneb ka vajadus äripindade järele.

OÜ Tehnopol 3 KV äritegevusega ei kaasne olulisi negatiivseid keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid. Ettevõtte majandustegevus toimub eurodes ning ei hõlma kauplemise eesmärgil tehtavaid investeeringuid väärtpaberitesse ja tuletisinstrumentidesse, mistõttu valuutakursside ja börsikursside kõikumine majandustulemustele otsest mõju ei avalda. OÜ Tehnopol 3 KV rajatava hoone finantseerimiseks sõlmis emaettevõte laenulepingu AS-ga Swedbank, kuid aruandekuupäeva seisuga ei olnud nimetatud limiiti veel kasutusele võetud ning kogu tegevus oli finantseeritud vaid seotud isikutelt fikseeritud intressiga saadud laenudega. Pangalaenu euriboriga seotud intressikomponendi riskide maandamiseks osteti 2022. aasta alguses vastav optsioon, millega on kuni jaanuarini 2029 ettevõtte jaoks euribori maksimaalne määr piiratud 2% tasemel. Optsiooni turuhinna üheks oluliseks mõjutajaks on intressimäärade edasine areng.

Ettevõtte lühiajalised kohustused ületasid aruandeperioodil ja võrdlusperioodil ettevõtte käibevara, kuid nimetatud asjaolu ei kujuta ohtu ettevõtte tegevuse jätkuvusele, kuivõrd hoone ehitusperioodil finantseeritakse ettevõtte tegevust jooksvate laenudega omanike poolt.

Olulisemad suhtarvud 01.01.2022-31.12.2022 01.01.2021-31.12.2021

Maksevõime kordaja (kordades) 0,35 0,27

Võlakordaja (kordades) 0,98 1,00

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid: (cid:127) Maksevõime kordaja = käibevara / lühiajalised kohustised (cid:127) Võlakordaja = kohustised kokku / varad kokku

TEHNOPOL 3 KV OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.